Területek
Mindig bízza szakemberre a kialakult probléma megoldását. A szakszerűtlen elhárítés később nagyobb problémaként térhet vissza, ami több bosszankodással és lényegesen magasabb kötlséggel járhat.
Nem találja amit keres?
Keresse fel Kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, hogy mielőbbi segítséget és megoldást kínálhassunk Önnek. 
Hívását csak nyitvatartási idő alatt tudjuk fogani. Megértését köszönjük!
hulladekgazdalkodas

Biztosítjuk cégek és közületek részére a teljes körű hulladékgazdálkodási feladatok ellátását a szelektív gyűjtéstől kezdve, a hulladékok hasznosításáig minden munkafolyamatot.

Megoldást tudunk nyújtani minden olyan anyagra, mely az Önök termelése során keletkezik: Igény esetén tudunk biztosítani a termelő telephelyére kihelyezett élő erőt a teljes hulladékgazdálkodási feladatok ellátására.

Pl. hulladékok szállításra történő előkészítése, gépjárműre történő feladása biztosított, vagy helyi targoncával, beleértve a veszélyes hulladékok ADR szerinti küldeménydarabok elkészítését, jelölését, bárcázását, gépjárműre történő feladását is.
Kihelyezett szakembereink megállapodástól függően elvégzik akár a termelésről kiérkező szelektív hulladékok közé került egyéb hulladékok ellenőrzését, szelektív válogatását, vagy bálázását is biztosított, vagy helyi bálázó géppel.

hulladekgazdalkodas
konténer