Szolgaltatas_aloldal

Területek
Mindig bízza szakemberre a kialakult probléma megoldását. A szakszerűtlen elhárítés később nagyobb problémaként térhet vissza, ami több bosszankodással és lényegesen magasabb kötlséggel járhat.
Nem találja amit keres?
Keresse fel Kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, hogy mielőbbi segítséget és megoldást kínálhassunk Önnek. 
Hívását csak nyitvatartási idő alatt tudjuk fogani. Megértését köszönjük!
Szolgaltatas_aloldal

Fontos leszögezni, hogy a Woma nem egyenlő a sterimobbal más néven gőzborotvával vagy nagynyomású mosóval. A sterimob hasonló szerkezetű berendezés, de nem duguláselhárításra találták ki. Gondoljunk csak bele? Aki már használt ilyet vagy látta működés közben az tudja, hogy olykor az autón lévő makacs szennyeződést is igen nehezen távolítja el. Ha valaki ezt a készüléket használja duguláselhárításra az nagy valószínűséggel csak ideiglenesen oldja meg a problémát. Viszont ha nagy a baj, tűzoltásra tökéletes lehet. A készülék vízhozama és nyomása alacsony ami a vezeték faláról nem igen szedi le a lerakódást (vízkő, zsír). Előfordulhat sajnos, ha ezt használjuk duguláselhárításra, hogy még nagyobb bajt csinálunk a már eldugult lefolyóvezetékben.

Az igazi nagynyomású segítség a Woma. Ez lehet Diesel motoros vagy benzines berendezés. Ezek a készülékek 150 bar feletti nyomással is képesek dolgozni és emellett elegendő vizet juttatnak a szennyvíz vezetékbe ahhoz, hogy mind a cső, mind pedig a felvert hordalékot ki tudják söpörni a kritikus helyekről. Ezek a szennyeződések aztán az utcai gerincvezeték felé távoznak és nem okoznak többé problémát. A gép előnye, hogy tiszta vízzel  dolgozik, így nem károsítja a talajt különböző kémia vegyszerekkel.

Szolgaltatas_aloldal
Szolgaltatas_aloldal
Szolgaltatas_aloldal
Szolgaltatas_aloldal